.

.

.

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Παναιτώλιο... Δοξολογία και επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο πεσόντων

Τελέστηκε σήμερα 28η Οκτωβρίου 2020 στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Παναιτωλίου δοξολογία και μετά

ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο πεσόντων υπέρ αναπαύσεως των αγωνιζομένων πεσόντων στα πεδία των μαχών της πατρίδας μας ηρώων & αγωνιστών από το χωριό μας.

Συλλειτούργησαν οι εφημέριοι του Ι. Ν. Αγίας Τριάδος Παναιτωλίου,π. Αλέξιος Κολιάς και π. Χριστόφορος Γιολδάσης και Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής Παναιτωλίου, π. Κωνσταντίνος Κατσιμάρδος.

Παρόντες ελάχιστοι συγχωριανοί μας, μέλη κάποιων συλλόγων, σημαιοφόροι και παραστάτες από τα σχολεία του Παναιτωλίου, απόντες οι τοπικοί και δημοτικοί άρχοντες. 

Ως ελάχιστο φόρο τιμής ο συγχωριανός μας Γιώργος Καραγιαννόπουλος πήρε την πρωτοβουλία και κατάθεσε μόνος του ένα δάφνινο στεφάνι στο μνημείο των ηρώων. Μιλώντας στο PanaitolioNews είπε ότι το έκανε γιατί ένιωσε πως έχουμε υποχρέωση στους νεκρούς αγωνιστές & ήρωες του χωριού μας.

Ακολουθούν βίντεο και φωτογραφίες.....

























































































































1 σχόλιο:

  1. Που ήταν οι επίσημοι φέτος στην δοξολογία? ΚΑΝΕΝΑΣ!!!! Εμφανίζονται μόνο όταν είναι να στηθούν στην εξέδρα της παρέλασης να τους δει ο κόσμος και να ποζάρουν με ύφος στον φακό της κάμερας.Ούτε κάν σημαίες στις κολώνες δεν έκανε τον κόπο να βάλει ο δήμος.ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή