.

.

.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Το Γενικό Λύκειο Παναιτωλίου επισκέφτηκε ο αντιπεριφερειάρχης Λ. Δημητρογιάννης

 Ο Αντιπεριφερειάρχης Βιώσιμης ανάπτυξης, Ενέργειας και Περιβάλλοντος Δυτικής Ελλάδας κ. Λάμπρος Δημητρογιάννης επισκέφθηκε σήμερα, 21 – 10 – 2022 , το Γενικό Λύκειο Παναιτωλίου για να τιμήσει με

απονομή Ειδικής Τιμητικής Πλακέτας , την οποία φιλοτέχνησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τα 200 χρόνια της Ελληνικής επανάστασης, τους μαθητές μας. Η αφορμή της τιμητικής αυτή πρωτοβουλίας ήταν η φιλοξενία του σχολείου, στο ένθετο αφιέρωμα του ΒΗΜΑΤΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ, με τίτλο το ΒΗΜΑ του Αγρινίου.

Στη σύντομη ομιλία του προς τους μαθητές ο κ. αντιπεριφερειάρχης, αξιοποιώντας και το μήνυμα της πλακέτας, με τον διακριτικό τίτλο: Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας, η γη της φλόγας, χαρακτήρισε τους μαθητές ως γενιά της φλόγας, που μπορούν καλύτερα από τους προηγούμενους να μεγαλουργήσουν. Με επαινετικά λόγια και προτροπές, αλλά και με ιδιαίτερες ευχές για τους υποψηφίους της Γ΄Λυκείου, εξέφρασε την πεποίθηση για πιο αισιόδοξες προοπτικές της πατρίδας μας.

Τον κ. αντιπεριφερειάρχη προσφώνησε ο Δ/ντής του σχολείου κ. Αθανάσιος Σαρδέλης, ο οποίος εξήρε την ευαισθησία του και το πρακτικό – δημιουργικό πνεύμα του. Παράλληλα τον συνεχάρη για την πρωτοβουλία αυτή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας να τιμήσει το Γενικό Λύκειο Παναιτωλίου. Ένα σχολείο με ιστορία και επιτυχίες που γέννησε και γαλούχησε ανθρώπους του πνεύματος. Ένα σχολείο που πρωτοτυπεί και πρωτοπορεί μέσα από τα «ανοικτά μαθήματα» δράσεων πολιτισμού.

Την τιμητική πλακέτα , με τον ιδιαίτερο διακριτικό τίτλο: 200 χρόνια (1821-2021) Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η γη της φλόγας, παρέλαβε ο μαθητής της Γ΄ Λυκείου και πρόεδρος του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου του σχολείου Δημήτρης Ξευγένης.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου