.

.

.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Ανακοίνωση από την Επιτροπή Υγείας και Αλληλεγγύης Παναιτωλίου


 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ συνεδρίασε στις 16 Οκτώβρη .

Συζήτησε τα προβλήματα υγείας, ακρίβειας και τα οξυμένα τοπικά λαϊκά προβλήματα και αποφάσισε :

1) Nα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στη δημοτική αρχή με υπόμνημα που θα απαιτούμε και θα διεκδικούμε

• Να εξασφαλιστεί πρόσβαση στο γήπεδο 5 × 5 και αφού γίνουν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης μεταξύ αυτών και πρόχειρο αποδυτήριο να παραδοθεί στο λαό και τη νεολαία .
• Ο κεντρικός δρόμος στα αμπάρια που είναι επικίνδυνος για πεζούς και οδηγούς να πεζοδρομηθεί από το σημείο που σταμάτησε παίρνοντας υπόψη ότι στο συγκεκριμένο χώρο έχουν γίνει πολλά ατυχήματα.
• Να γίνει μέριμνα για προσωπικό στο και ΚΕΠΕΤΡΙ ώστε να είναι ανοιχτό και να ενημερώνονται οι επισκέπτες και τα σχολεία .
• Να επαναλειτουργήσει η παιδική χαρά στα αμπάρια να αποκατασταθεί ο φωτισμός και μέριμνα για την καθαριότητα του χώρου.
• Να ηλεκτροφωτιστεί ο δρόμος ΠαναιτωλίουΑβόρανης αναγνωρίζοντας ότι έχουν γίνει ακόμα και θανατηφόρα ατυχήματα λόγω έλλειψης φωτισμού.
• Να ηλεκτροφωτιστεί η οδός Μαραθωνοδρόμου μέχρι την Εθνική οδό ,ο δρόμος αυτός είναι πλέον πολυσύχναστος από πεζούς και οδηγούς.

2)Η επιτροπή καλεί το λαό και τη νεολαία να βρίσκονται σε επιφυλακή για τα ζητήματα της υγείας της ακρίβειας κ.τ.λ.

 

επιτροπή υγείας και αλληλεγγύης παναιτωλίου








 

1 σχόλιο:

  1. Γιατι δεν τα κανετε δωρεα αυτα που λετε αφου ενδιαφερεστε τοσο πολυ για το χωριο σας ρε λεβεντες?τζαμπα μαγκες.και για πια νεολαια μιλατε?ποιανου τα παιδια καλειται καθε φορα?για μαζευτειται λιγο .τα δικα σας παιδια που ειναι επιτροπη αγωνα?αντε γιατι πολυ το ξεφτιλησατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή