Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

Παναιτώλιο: Με πλήθος κόσμου η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου (φωτο/βιντεο)

Εκδήλωση για τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, το απόγευμα, στην πλατεία Μάνας στο Παναιτώλιο με συνδιοργανωτές την

Ένωση Γυναικών Παναιτωλίου, τον Δήμο Αγρινίου και την Κοινότητα Παναιτωλίου. Πλήθος κόσμου και κυρίως παιδιά συγκεντρώθηκαν για να διασκεδάσουν και να γιορτάσουν με τον Άγιο Βασίλη. 

Αμέσως μετά τη φωταγώγηση του δέντρου πλήθος βεγγαλικών φώτισαν τον ουρανό, προσφέροντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα.

Ύμνους έψαλε η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Παναιτωλίου "Χρήστος Καπράλος" και παραδοσιακούς χορούς χόρεψαν τα παιδικά τμήματα του Χορευτικού και Λαογραφικού Συλλόγου "Αιτωλός" και του Παγκρήτιου Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας, ενώ η συγγραφέας παιδικών παραμυθιών Ευτυχία Πατσιαλού παρουσίασε διαδραστικά και με την συμμετοχή παιδιών το καινούργιο της βιβλίο.

Ταυτόχρονα η "Άμαξα της Σταχτοπούτας" των αδερφών Γιγκλά ήταν εκεί και μικροί και μεγάλοι φωτογραφήθηκαν με την Σταχτοπούτα. Εδέσματα πρόσφεραν οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του 1ου και 2ου Δημοτικού σχολείου Παναιτωλίου και η Ένωση Γυναικών Παναιτωλίου ενώ ο Αι Βασίλης είχε από ένα δώρο για όλα τα παιδιά.

Την Κοινότητα Παναιτωλίου εκπροσώπησαν ο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου Πρόεδρός της και το μέλος του Συμβουλίου της Ανδρέας Γκορόγιας και Δημήτριος Σχισμένος αντίστοιχα.

Στο τέλος ακολούθησε χορός και η εκδήλωση έκλεισε με ευχές για Καλά Χριστούγεννα.

Χρόνια πολλά σε όλους!!!!!

 Ακολουθεί βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση...




































































































































 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου